Мълниеприемник на достъпна цена

28 / Април / 2021

Цената е от основно заначение при за закупуването на всякакъв вид стока и услуги. Казусът с мълниеприемниците с изпреварващо действие е абсолютно идентичен. Голяма част от хората отлагат смяната на стария, дефектирал гръмоотвод със съвременно технологично решение с по-голяма ефективност като мълниеприемник с изпреварващо действие, поради слуховете за висока цена.

Цената на мълниеприемника с изпреварващо действие се определя от характеристиките му - произход, проведени лабораторни изпитания /в независими лаборатории и в реални условия за време на изпреварване, електрични тестове, механични тестове, екологични тестове и др./. При обекти със значителна площ, инсталирането на мълниеприемник с изпреварващо действие, вместо изграждане на конвенционална мълниезащита, води до значително намаление на цената на мълниезащитата, като същевременно се осигурява много по-голяма ефективност.  Този тип устройства са предназначени да изпълняват своята функция над 35 години.

Диком ООД - гр. Варна предлагат голямо разнообразие от мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC от сериите ADVANCE, SIGMA и ELECTRON  и то на достъпни цени, без компримис с качеството. Предлагат само висококачествени европейски продукти, които като официален дистрибутор предоставят на отлични цени за българския пазар. Можете да се свържете с тях директно на телефон 0889 203 305 или на сайта!