Услуги

Нашите услуги в parichka.com, са също толкова многобройни както и нашите обяви. Имаме всякакви услуги за вашите нужди, както са и добре съчетани с различните видове обяви.
 1. Козметични, фризьорски услуги – за вашата визия и поддръжка на кожата ви предлагаме да разгледате козметични и фризьорски услуги. Вътре ще откриете най-близките до вас и най-добрите салони за красота и козметични студиа. А ако си търсите да отворите някое, заповядайте при нас, за вашата реклама, но първо се отбийте в обявите ни за недвижими имоти, за да си харесате някое помещение.
 2. Детегледачки, детски центрове – за вашето спокойствие и добро развитие на децата ви, е нужно да намерите и правилните хора които ще поемат тази отговорна работа. В parichka.com имаме всичко което ви е нужно на един клик разстояние. Услугата за детегледачки и детски центрове се съчета умело с обявата ни за бебето и детето.
 3. Курсове, уроци – за малко по-големите деца, parichka.com предлага и курсове и уроци за обучение. А ако вие искате да предложите услугите, нужно е да се свържете с нас, за да може вашата услуга да присъства в страницата за курсове и урици.
 4. Тренировки, танци – за спортните натури, хората водещи здравословен начин на живот, услугата за тренировки и танци е страницата за вас. Нужно е само да изберете, това което ще ви подхожда най-добре.
 5. Почистване – знаем колко е досадно понякога и колко време отнема почистването на апартамента. Ето затова parichka.com предлага услугата за почистване на вашия апартамент.
 6. Шивашки услуги – parichka.com се е погрижила и за досадните случаи, когато си скъсаме новата или любима дреха. Разгледайте и изберете най-близкото до вас шивашко ателие.
 7. Медицински, стоматологичен – здравето е най-важното нещо в човешкия живот. За вашето здраве и вашите прегледи изберете parichka.com, за да ви покажем правилния избор.
 8. Авто услуги, сервиз – след като сте си накупували частите за вашия автомобил от нашите обяви за автомобили и авточасти, е време да потърсите и авто услуги и сервиз от менюто за услуги на parichka.com.
 9. Сватба, кетъринг, събития – създайте незабравими спомени за вашите празници с услугите за сватба, кетъринг и събития на parichka.com.
 10. Бизнес, счетоводни услугионлайн маркетинг – за доброто развитие на вашия бизнес вижте бизнес, онлайн маркетинг и счетоводни услугите на parichka.com.
 11. Хороскопи, ясновидство – ако сте се чудили какво е вашето бъдеще. Влезте в услугите ни за хороскопи и ясновидство, за да хвърлите светлина на вашето бъдеще.
 12. Охранителни, детективски – за сигурността на вашия бизнес и дом, вижте охранителните и детективските ни услуги.
За тези които не са открили това от което имат нужда, проверете в „други“ или изпратете запитване към нас, за да можем да сме ви от полза. Parichka.com е сайта за вашите нужди!

Козметични, фризьорски услуги

Козметични, фризьорски услуги

Детегледачки, детски центрове

Детегледачки, детски центрове

Курсове, уроци

Курсове, уроци

Медицински услуги и стоматология

Медицински услуги и стоматология

Тренировки, танци

Тренировки, танци

Почистване

Почистване

Шивашки услуги

Шивашки услуги

Авто услуги, сервиз

Авто услуги, сервиз

Ремонти, строителство

Ремонти, строителство

Превози, хамалски услуги

Превози, хамалски услуги

Сватба, кетъринг, събития

Сватба, кетъринг, събития

Бизнес и счетоводни услуги

Бизнес и счетоводни услуги